Osta ulkomaalaiselle ystävällesi lahja, joka muistuttaa Suomesta. Nämä hienot lahjatuotteet saat Jäskepuulta.

Jäskepuulta tilaat kätevästi suomalaiset tuliaiset ja matkamuistot. Suomiaiheiset matkamuistot valmistetaan laadukkaasta puusta ja poronsarvesta käsityönä. Hanki poronsarvesta valmistetut tunturiporo -aiheiset avaimenperät, puiset poroaiheiset jääkaappimagneetit, avaimenperät sekä pienikokoiset tai isot aidot Lapin kuksat Finland -kaiverruksilla.

Onnistuneet matkat luovat pysyviä muistoja. Matkakuvat ja -videot vievät takaisin koettuun ja nähtyyn ja palauttavat mieleen matkakohteen ja rennon lomatunnelman. Matkamuistoesineet ja tuliaiset ovat konkreettinen muisto matkakohteesta ja herättävät eloon matkalla koetut tapahtumat ja tunnelmat pitkänkin ajan jälkeen. 

Matkamuistoja hankitaan itselle ja läheisille. Lapsenlapsille tai vaikkapa kissavahdille halutaan viedä jotain erityistä muistoksi maasta, jossa on käyty. Matkalle lähdettäessä on hyvä napata mukaan tuliaisia esimerkiksi isäntäväelle. Jäskepuun matkamuistot ja tuliaiset ovat laadukkaasta suomalaisesta puusta ja poronsarvesta valmistettua perinteistä suomalaista käsityötä.

Onnistuneet matkamuistot ovat kauniita koristeita ja tarpeellisia käyttötavaroita

Mieluisat tuliaiset ja matkamuistot ovat aitoja, paikan päällä tehtyjä paikallisia tuotteita. Matkamuistot voivat olla tarpeellisia käyttöesineitä, joille on oikeasti tarvetta tai kauniita koriste-esineitä, joita on mukava asetella kotiin näkyville. Suomalainen korkealaatuinen käsityö tunnetaan maailmalla ja on varmasti haluttu tuliais- ja matkamuistolahja.

Suomalaiset ovat tunnetusti kovia kahvin kuluttajia ja kahvin nauttiminen kuuluu saumattomasti suomalaiseen juhlaan ja arkeen. Kahvimuki on perinteinen ja haluttu tuliaislahja. Suomalainen perinteinen kuksa on hieman erityisempi versio perinteisestä posliinisesta kahvikupista ja hieno matkamuisto kaikille kahvin ystäville. Kahvi maistuukin erityisen hyvältä aidosta Lapin kuksasta. Jäskepuun kuksat varustetaan nahkahihnalla, jonka avulla ne voidaan ripustaa esimerkiksi vyöhön roikkumaan. Nahkahihnaan on pujotettu Finland -aiheinen poronsarven pala, joka muistuttaa hauskasti matkasta Suomeen. 

Jääkaappimagneetit ovat matkalaisten perinteinen keräilytuote ja tuliaisklassikko. Magneetit asetetaan usein näkyvälle paikalle kotiin, useimmiten jääkaapin oveen. Jäskepuun jääkaappimagneetit ovat suomalaisesta puusta valmistettuja, suomalaisin tunturiporo -aihein koristeltuja ja ne erottuvat varmasti edukseen jääkaappimagneettien kokoelmissa. Jäskepuun verkkokaupan avaimenperät ovat avainnipun käytännöllinen ja kaunis koriste, jonka avulla avaimet löytyvät helpommin laukusta tai taskusta. Jäskepuulta löydät myös kotimaiset laadukkaat poroaiheiset voiveitset. Suomalainen muotoilu ja laadukas puumateriaali tekevät voiveitsistä kestäviä ja kauniita käyttöesineitä. 

Tuliaiset ja matkamuistot ovat erityisiä esineitä, jotka vievät takaisin matkan tunnelmiin. Parhaat tuliaiset ovat laadukasta käsityötä, joita kestää käyttää ja katsella.

Parhaat matkamuistot ovat kevyitä kantaa ja kertovat matkakohteen tarinaa

Matkamuistot ja tuliaiset kertovat maansa kulttuurista ja paikallisesta elämästä. Suomesta muistetaan usein puhdas luonto ja rauhan tuntu sekä tietysti porot. Jäskepuun tuliais- ja matkamuistotuotteiden kuva-aiheissa seikkailee pohjoisen ilmaston sisukas Lapin vaeltaja, joka tunnetusti myös vetää joulupukin rekeä. Jäskepuun tulias- ja matkamuistotuotteissa käytetään materiaalina poronsarvea, joka on suomalainen laadukas ja kestävä perinteinen käsityömateriaali. 

Matka on seikkailu, johon liittyvät matkan odotus, jännittävä lähdön hetki, saapuminen matkakohteeseen, utelias uusien maisemien, makujen, tuoksujen ja tunnelmien aistiminen. Lomapäivien ihana verkkaisuus ja rentous palaa mieleen tunteikkaiden matkamuistojen kautta. Monet muistavat lapsuudessaan saamansa tuliaiset, niiden avaamiseen liittyneen jännityksen ja käärepapereista paljastuvat yllätykset. Matkamuistot ja tuliaiset ovat tunteita herättäviä esineitä, ja samalla ne kertovat jotain olennaista kohdemaasta, sen tavoista ja kulttuurista. Jäskepuun autenttisilla matkamuisto- ja tuliaistuotteilla voi ilahduttaa läheisiä matkan jälkeen tai esimerkiksi isäntäperhettä matkakohteessa.  

Jäskepuun tuliais- ja matkamuistotuotevalikoimasta tilaat kotimaiset laadukkaat ja yksilölliset avaimenperät, magneetit ja kuksat, jotka kulkevat helposti mukana vaikka käsimatkatavaroissa. 

Pannunalunen logolla (S-koko), katajaa

9,50 €

Pannunalunen logolla (M-koko), katajaa

11,50 €

Pannunalunen logolla (L-koko), katajaa

14,50 €

Pannunalunen logolla (XL-koko), katajaa

16,50 €

Pannunalunen narulla "Helsinki Finland", katajaa

15,90 €

Katajavoiveitsi "Finland", S-koko

2,20 €

Katajavoiveitsi "Finland", L-koko

2,80 €

Leipälautanen "Helsinki Finland", tervaleppää

6,50 €

Leipälautanen "Helsinki Finland", 4 kpl setti

20,90 €

Leipälautanen "Finland", tervaleppää

6,50 €

Leipälautanen "Finland", 4 kpl setti

20,90 €

Katajavoiveitsi "Poro"

3,00 €

Voiveitsi "Poro", tervaleppää

3,00 €

Snapsi, vuolukiveä

27,20 €

Tuoppi, vuolukiveä

47,90 €

Jääkaappimagneetti "Helsinki Finland"

6,20 €

Jääkaappimagneetti "Porot"

3,00 €

Jääkaappimagneetti "Finland"

5,00 €

Kuksa "Finland", koivupahkaa (L-koko)

54,80 €

Kuksa "Finland", koivupahkaa (M-koko)

47,90 €

Snapsikuksa, koivunpahka

19,00 €

Korkkiruuvi, poronsarvesta

7,20 €

Pullonavaaja (L-kokoinen), poronsarvesta

17,90 €

Avaimenperä kuvalla

4,00 €

Avaimenperä, poronsarvesta

4,00 €

Riipus, poronsarvesta

5,20 €

Pannunalunen "Kolme kalaa" logolla, tervaleppää

13,00 €

Pannunalunen "Kolme kalaa" logolla, tammi

13,00 €

Pannunalunen "Neljä kalaa" logolla, tervaleppää

17,00 €

Pannunalunen "Neljä kalaa" logolla, tammi

17,00 €

Pannunalunen "Viisi kalaa" logolla, tervaleppää

19,00 €

Pannunalunen "Viisi kalaa" logolla, tammi

19,00 €

Katajavoiveitsi "Sydän"

3,00 €

Voiveitsi "Sydän", tervaleppää

3,00 €

Kahden kynän kotelo "Finland"

45,00 €

Kahden kynän kotelo "Helsinki Finland"

45,00 €

Kuksa "Finland" poronsarviluulla (L-koko)

64,90 €

Kuksa "Finland" poronsarviluulla (M-koko)

57,90 €

Kynäkotelo "Finland" mustekynällä

30,00 €

Kynäkotelo "Helsinki Finland" mustekynällä

30,00 €

Käyntikorttikotelo "Finland", visakoivua

18,90 €

Käyntikorttikotelo "Helsinki Finland", visakoivua

18,90 €