Jäskepuun verkkokaupasta tilaat kotiisi laadukkaat ja tyylikkäät sauna- ja kylpyhuonetuotteet, kuten kotimaiset saunakiulut, saunakauhat ja saunatontut.

Saunassa yksi tärkeimmistä käyttöesineistä on tietenkin laadukas ja kaunis löylykiulusetti, joka kestää käytössä ja sopii saunatunnelmaan. Jäskepuun kotimainen ja laadukas löylykiulusetti sisältää löylykiulun ja löylykauhan. Jäskepuun verkkokaupasta löydät lisäksi löylyn heittelyyn sopivat, mukavasti käteen istuvat ja ihanan tuntuiset puiset saunakauhat. 

Saunakiulut ja saunakauhat kuuluvat saunaan yhtä olennaisesti kuin hauskat saunatontutkin. Jäskepuun kotimaiset saunatontut "Paula" ja "Martti" luovat aitoa saunatunnelmaa ja ovat hauska lisä saunan sisustukseen. Kauniit saunahahmot ovat myös upea lahjaidea esimerkiksi mökkivierailuille tai tupaantuliaislahjaksi. 


Kylpyhuoneessa käytännöllisyys säästää aikaa ja sujuvoittaa arkea. Esimerkiksi hammastahnatuubeja saattaa olla vaikeaa käyttää loppuun saakka ja hammastahnan puristaminen tuubista voi olla hankalaa. Jäskepuun puisen pienen hammastahnatuubipuristimen avulla viimeisetkin tahnan rippeet saa käytettyä vaivattomasti. Puristin on käytännöllinen apuväline ja se myös näyttää hyvältä kylpyhuoneessa. Tilaa Jäskepuun verkkokaupasta hammastahnapuristimet kotiin ja mökille. 

Sauna kuuluu arkeen ja juhlaan

Jäskepuun sauna- ja kylpyhuonetuotteet ovat perinteisen tyylikkäitä ja soveltuvat niin joulu-, juhannus- kuin arkisaunaankin. Saunaan mennään lenkin jälkeen, lauantaisin lauantaisaunaan, mökkisauna lämpiää jokaisena lomapäivänä ja juhannussaunaa ei kukaan halua jättää välistä. Saunassa rentoudutaan ja sauna kuuluu suomalaiseen arkeen ja juhlaan tiiviisti aivan kuten saunakiulut, saunakauhat ja saunatontut kuuluvat saunan tarpeelliseen perusvarustukseen, oli kyseessä sitten koti- tai mökkisauna. 

Perinteisesti jokaisella saunalla on Suomessa uskottu olevan oma saunatonttunsa, joka suojelee ja tuottaa saunan omistajille onnea ja menestystä. Saunatonttuja on ollut tapana tervehtiä saunaan tullessa, jotta saunomiskokemuksesta tulisi onnistunut. Jäskepuun "Martti" ja "Paula" -saunatontut tuovat varmasti iloa saunan sisustukseen, kiinnittävät huomiota ja sopivat myös monenlaisiin tyyleihin.  

Luo omaan koti- tai mökkisaunaan ihana ja rentouttava tunnelma Jäskepuun kauniilla kylpyhuone- ja saunatuotteilla ja nauti saunomisesta sekä kotimaisen puun tunnusta ja tuoksusta niin arjessa kuin juhlassakin. 

Laadukkaat kotimaiset puutuotteet luovat aidon saunatunnelman

Jäskepuun sauna- ja kylpyhuonetuotteiden valikoimassa korostuu laatu ja suomalaisen puumateriaalin ylellisyys. Saunomiseen kuuluvat olennaisesti puun tuntu ja tuoksu, miellyttävät materiaalit ja kaunis ympäristö. Jäskepuun saunatuotteet ovat tyylikkäitä, täydentävät saunan sisustuksen ja luovat aidon saunatunnelman. 

Jäskepuun löylykiulu on laadukas ja perinteinen malli, joka sopii niin moderniin kotiin kuin luonnonläheiseen mökkiympäristöönkin. Saunakiulu on valmistettu laadukkaasta männystä ja sen voi valita joko puuvalmiina vaihtoehtona tai tervattuna. Jäskepuun saunakauhat on valmistettu kotimaisesta koivusta, ja sävyvaihtoehtoina ovat tumma ja vaalea. Valitse saunakauhan sävy Jäskepuun verkkokaupasta esimerkiksi oman saunakiulusi värin tai kylpyhuoneen ja saunan värimaailman mukaan. Puinen saunakiulusetti ja puiset saunakauhat ovat kestävä ja ekologinen valinta ja sopivat hienosti myös lahjaksi. 

Sauna- ja kylpyhuonetila on kokonaisuus, jonka viihtyisyys ja tunnelma syntyy niin pintamateriaaleista kuin käyttöesineiden harkitusta ilmeestä. Jäskepuun puinen hammastahnapuristin näyttää erityisen hyvältä ja on pieni sekä kaunis yksityiskohta kylpyhuoneen sisustuksessa. 

Sauna- ja kylpyhuonetilaan voi tuoda persoonallista ilmettä Jäskepuun hauskoilla puisilla saunatontuilla. Suomalaisessa kansanperinteessä saunatonttujen on nähty olevan pieniä, ihmisen näköisiä olentoja, jotka tulevat yleensä saunomaan viimeisiin löylyihin. 

Jäskepuun verkkokaupasta löydät kauniit ja laadukkaat, suomalaisesta puusta valmistetut kotimaiset kylpyhuone- ja saunatuoteet kotiin ja mökille. Rentouttavia saunahetkiä!