Retkeilyvarusteet, kuten aidot Lapin kuksat ja puiset haarukat ja lusikat sopivat retkiolosuhteisiin. Hanki retkeilytuotteet kätevästi Jäskepuun verkkokaupasta.

Jäskepuun verkkokaupasta hankit retkeilytuotteet, kuten kauniit ja kätevät kuksat, puiset haarukat ja lusikat sekä käytännöllisen selviytymissetin luontopyrähdyksille tai pidemmillekin luontoretkille.

Jäskepuun laadukkaat retkeilytuotteet tekevät luonnossa retkeilystä entistä mukavampaa. Luonnollisista materiaaleista valmistetusta aidosta Lapin kuksasta on ihanaa nauttia kahvit taukopaikalla tai juoda aamukahvit telttailuyön jälkeen. Kuksa on kevyt kantaa ja kulkee vaivattomasti matkassa mukana esimerkiksi repun lenkissä tai vyössä roikkuen. Jäskepuun laadukkaat puuhaarukat ja puulusikat mahtuvat pieneen tilaan, ovat juuri sopivan kokoisia ja kevyitä retkeilyrepussa kannettavaksi. Puu on hygieeninen materiaali, joka sopii hienosti retkeilyolosuhteisiin.

Jäskepuun varkkokaupasta löydät retkeilijän selviytymissetin, joka on tärkeä apu kaikenlaisille retkille. Pidemmillä eräretkillä ja lyhyemmilläkin luontopyrähdyksillä pieni mutta monipuolinen selviytymissetti on kätevä kantaa mukana ja sen avulla selviät monista pienistä eteen tulevista retkeilytilanteista. Luottokortin kokoisen setin yleistyökalulla voi veistää makkaravartaita, viilata telttailukeppejä, kiristää ruuveja ja muttereita ja avata säilyketölkkejä. Lisäksi selviytymissetti sisältää sytytystikun, jonka avulla saat tehtyä tulen vaativimmissakin olosuhteissa. 

Retkeilyn suosio on nousussa

Retkeilyharrastus on yhä suositumpaa. Kansallispuistojen kävijämäärät ovat nousussa ja lähiretkeilykin on kasvussa. Nyt on aika laittaa omat retkeilyvarusteet kuntoon ja suunnata Suomen upeisiin luontokohteisiin. Kauniin luonnon keskellä on ihanaa nauttia kahvit puusta valmistetusta aidosta Lapin kuksasta ja käyttää luonnollisia puisia haarukoita ja lusikoita ruokailuvälineinä. Luonnossa eväät ja taukokahvit maistuvat aina hiukan paremmalta. 

Jäskepuun verkkokaupasta tilaat laadukkaat ja luonnossa retkeilyyn sopivat tuotteet, joita on kevyt kantaa mukana, ja jotka kestävät. Jäskepuun kuksat valmistetaan puusta kovertamalla. Kuksan tekeminen on aina tarkkaa ja laadukasta käsityötä. Jäskepuun kotimainen koivupahkasta valmistettu kuksa on käyttöesineenä helppokäyttöinen ja pitkäikäinen ja niin kaunis tuote, että sitä käytetään myös koriste-esineenä. Kuksan puhdistaminen retkeilyolosuhteissa on helppoa. Käytön jälkeen kuksa pyyhitään kostealla pyyhkeellä tai huuhdotaan puhtaalla vedellä. Puhdistamiseen ei käytetä pesuaineita. Kuksa on aina käden ulottuvilla kun sen kiinnittää esimerkiksi vyöhön tai repun solkeen roikkumaan. Jäskepuun verkkokaupasta tilaat myös kauniit pienet kuksat, joista voit nauttia esimerkiksi espressokupillisen.

Jäskepuun verkkokaupasta löydät eräretkien ruokailuhetkiin sopivat kotimaiset puulusikat ja puuhaarukat. Monipuoliset puiset retkiruokailuvälineet ovat kestävä ja ekologinen valinta ja ne miellyttävät myös silmää. Puiset välineet eivät naarmuta retkikattiloita ja ovat käytössä kestäviä ja varmasti laadukas valinta retkireppuun.

Luonnossa liikkumisella merkittäviä hyvinvointivaikutuksia

Retkeilytrendi tekee kirjaimellisesti hyvää. Luonto lisää hyvinvointia ja luonnossa oleilulla ja luontokohteissa vaeltelulla on useita terveysvaikutuksia. Jo lyhytkin oleilu luonnossa rauhoittaa ja parantaa vastustuskykyä. Mieli kirkastuu, sydämen syke tasaantuu ja stressistä palautuminen nopeutuu. Luonto houkuttelee liikkumaan reippaasti ja myös pysähtymään sekä rauhoittumaan. Metsän puhdas ilma ja rauhan tuntu vaikuttavat pitkälle retkien jälkeenkin. 

Reippaat luontokävelyt ja -retket huipentuvat tietenkin eväshetkeen ja kahvitaukoon. Ruoka maistuu luonnon keskellä aina hiukan paremmalta. Retkeilijän kannattaa panostaa oikeanlaisiin varusteisiin, jotta taukohetket sujuvat mukavasti. Jäskepuun puutuotteet tuovat retkeilyyn lisämukavuutta ja sopivat luonto-olosuhteisiin. Jotta tunnelmalliset pannukahvit nuotiolla eivät jäisi juomatta kannattaa eräkävijän aina varmistaa, että tulentekovälineet ovat varmasti mukana. Jäskepuun luottokortin kokoinen selviytymissetti sisältää yleistyökalun lisäksi sytytystikun, jonka avulla sytytät retkinuotion tuossa tuokiossa. Selviytymissetti on myös upea lahjaidea kaikille luontoretkeilyn ystäville. Yleistyökalu ja sytytystikku on aseteltu kauniiseen puurasiaan, joka ei kaipaa ympärilleen lainkaan lahjapaperia.

Kuksa lusikalla (L-koko), koivunpahka

Osta meiltä aito lappilainen eräkävijan kuksa. Tähän kaadat aamukahvit ja voit vaikka hörpätä vettä purosta vaelluksen lomassa.

58,90 €

Kuksa lusikalla (M-koko), koivunpahka

Osta meiltä aito lappilainen eräkävijan kuksa. Tähän kaadat aamukahvit ja voit vaikka hörpätä vettä purosta vaelluksen lomassa.

47,90 €

Kuksa poronsarviluulla (L-koko)

Osta meiltä aito lappilainen eräkävijan kuksa. Tähän kaadat aamukahvit ja voit vaikka hörpätä vettä purosta vaelluksen lomassa.

74,90 €

Kuksa poronsarviluulla (M-koko)

Osta meiltä aito lappilainen eräkävijan kuksa. Tähän juomamukiin kaadat aamukahvit ja voit vaikka hörpätä vettä purosta vaelluksen lomassa.

57,90 €

Snapsikuksa, koivunpahka

Pikkuruinen snapsikuksa roikkuu mukana nahkaremmillä ja kuuluu eräkävijän varustukseen! Osta aito Lapin kuksa meiltä.

19,00 €

Retkeilijän selviytymissetti

Ehdoton apuväline eräretkelle: Tilaa nyt retkeilijän selviytymissetti Jäskepuulta!

25,00 €

Sytytystikku

Tällä sytytystikulla teet tulen eräretkellä, vaikka sytkäri unohtui kotiin tai tulitikut kastuivat. Osta nyt Jäskepuulta ja suuntaa luontoon!

11,00 €

Yleistyökalu

Metallinen yleistyökalu mahtuu vaikka lompakkoon ja kulkee aina mukana. Tilaa tämä tarpeellinen tuote Jäskepuulta ja lähde eräretkelle.

11,00 €