Siirry sisältöön
57,90 €

Kauppias

Jäskepuu juha@jaskepuu.fi 040 044 6264 Y-tunnus: 1383077-5 Kauppiaan ehdot

Osta meiltä aito lappilainen eräkävijan kuksa. Tähän juomamukiin kaadat aamukahvit ja voit vaikka hörpätä purosta vettä vaelluksen lomassa.

Kuksa eli koivupahkasta valmistettu puinen juomamuki kuuluu eräilijän perusvarusteisiin. Jäskepuun kuksat valmistetaan koivupahkasta ja saadaan myyntiin ylitorniolaisen yhteistyötahomme kautta. Jäskepuun kuksat ovatkin aitoja Lapin kuksia! Ja totta kai kuksamme ovat myös puhtaita luonnontuotteita, jotka ovat syntyneet kauneimmasta suomalaisesta luonnosta. Nämä kuksat valmistetaan ikivanhan perinteen mukaan Lapin erämaista löydetyistä yöttömän yön, revontulten ja tulipalopakkasten patinoimista harvinaisista koivun pahkoista.

Kuksa on erittäin tarpeellinen varuste kaikille luonnossa liikkujille: kalastajille, eräilijöille, telttailijoille ja vaeltajille. Osta kuksa itsellesi tai tilaa lahjaksi – kuksa onkin mitä mainioin lahjaidea luonnossa viihtyvälle ystävällesi. 

Huuhdo kuksasi aina käytön jälkeen puhtaalla vedellä. Huom! Älä käytä astianpesuainetta tai pese kuksaa astianpesukoneessa.

Tämä kuksa on keskikokoinen, n. 1 desilitraa, ja sen kahva on valmistettu poronsarvesta. Kuksan mukana on remmillä kiinnitetty, niin ikään poronsarvesta valmistettu lusikka.

Jäskepuun kuksia on saatavissa kahta eri kokoa ja usealla eri kahvavaihtoehdolla. Keskikokoisen kuksan tilavuus on noin 1 desilitraa ja ison kuksan noin 2 desilitraa. 

Tuotteen nimikointi +5 € / nimi. Kirjoita nimikointitoiveesi lisätietoja-kenttään tilausvaiheessa. Huom! Jos valitset nimikoinnin, tarkista, että Nimikointi-tuote on myös valittu ja lisätty ostoskoriin.

Yli 10 kappaleen tilauksissa kysy meiltä pakettitarjous sähköpostilla: juha@jaskepuu.fi