Siirry sisältöön
0,00 €
Osta

Kauppias

Jäskepuu juha@jaskepuu.fi 040 044 6264 Y-tunnus: 1383077-5 Kauppiaan ehdot

Osta meiltä aito lappilainen eräkävijan kuksa tuliaiseksi tai lahjaksi. Finland-tekstikaiverrus viimeistelee upean lahjaidean!

Kuksa eli koivupahkasta valmistettu puinen juomamuki kuuluu eräilijän perusvarusteisiin. Jäskepuun kuksat ovatkin aitoja Lapin kuksia! Ja totta kai kuksamme ovat myös puhtaita luonnontuotteita, jotka ovat syntyneet kauneimmasta suomalaisesta luonnosta. Nämä kuksat valmistetaan ikivanhan perinteen mukaan Lapin erämaista löydetyistä yöttömän yön, revontulten ja tulipalopakkasten patinoimista harvinaisista koivun pahkoista.

Kuksa on erittäin tarpeellinen varuste kaikille luonnossa liikkujille: kalastajille, eräilijöille, telttailijoille ja vaeltajille. Osta kuksa itsellesi tai tilaa lahjaksi – kuksa onkin mitä mainioin lahjaidea luonnossa viihtyvälle ystävällesi. "Finland"-kaiverrus tekee tästä tuotteesta erinomaisen lahjan ulkomaalaiselle ystävällesi.

Huuhdo kuksasi aina käytön jälkeen puhtaalla vedellä. Huom! Älä käytä astianpesuainetta tai pese kuksaa astianpesukoneessa.

Tämä kuksa on isokokoinen, n. 2,0 desilitraa, ja sen kahva on valmistettu poronsarvesta. Kuksan mukana on nahkaremmillä kiinnitetty, niin ikään poronsarvesta valmistettu lusikka.

Jäskepuun kuksia on saatavissa kahta eri kokoa ja usealla eri kahvavaihtoehdolla. Keskikokoisen kuksan tilavuus on noin 1,5 desilitraa ja ison kuksan noin 2,0 desilitraa. 

Tuotteen nimikointi +5 € / nimi. Kirjoita nimikointitoiveesi lisätietoja-kenttään tilausvaiheessa. Yli 10 kappaleen tilauksissa kysy meiltä pakettitarjous sähköpostilla: juha@jaskepuu.fi