Siirry sisältöön
32,80 €

Kauppias

Jäskepuu juha@jaskepuu.fi 040 044 6264 Y-tunnus: 1383077-5 Kauppiaan ehdot

Huom! Olemme lomalla ennen kesäkiireitä ja saamme tilaukset seuraavan kerran postitettua tilausjärjestyksessä 20.5.2022 alkaen. Kiitos jos jaksat odottaa.

Katajasta valmistettu leikkuualusta on oiva lahjaidea ystävälle tai omaan keittiöön. Osta nyt Jäskepuulta tämä puhdas luonnontuote.

Kataja on kotimaisista puulajeistamme eräs jaloimmista. Kun hankit tämän katajaisen leikkuulaudan keittiöösi, kotiin laskeutuu hurmaava ja luonnonläheinen tuoksu.

Puinen leikkuualusta on jokaisen kotikokin itsestään selvä valinta: Se ei tylsytä veitsiä samalla lailla kuin muovinen leikkuualusta, se on totta kai ekologinen luonnontuote ja se on tutkitusti muovista alustaa hygieenisempi vaihtoehto ruoanlaittoon. Muista pitää leikkuulaudastasi hyvää huolta: Huuhtele molemmilta puolilta ja pyyhi kostealla käytön jälkeen, kuivaa kevesti. Älä pese lautaa astianpesukoneessa. 

Tämä iso leikkuulauta on kooltaan 21 cm x 30 cm. Jäskepuun leikkuulauta on saatavissa kahdessa eri koossa. Pienempi leikkuulaudoista on kooltaan 14cm x 22 cm.

Yli 10 kappaleen tilauksissa kysy meiltä pakettitarjous sähköpostilla: juha@jaskepuu.fi