Siirry sisältöön
Kuksa lusikalla (L-koko), koivunpahka
58,90 €

Kauppias

Jäskepuujuha@jaskepuu.fi040 044 6264Y-tunnus:1383077-5Kauppiaan ehdot

Osta meiltä aito lappilainen eräkävijän kuksa. Tähän kaadat aamukahvit ja voit vaikka hörpätä vettä purosta vaelluksen lomassa.

Kuksa eli koivupahkasta valmistettu puinen juomamuki kuuluu eräilijän perusvarusteisiin. Jäskepuun kuksat valmistetaan koivupahkasta ja ovatkin siten aitoja Lapin kuksia! Ja totta kai kuksamme ovat myös puhtaita luonnontuotteita, jotka ovat syntyneet kauneimmasta suomalaisesta luonnosta. Nämä kuksat valmistetaan ikivanhan perinteen mukaan Lapin erämaista löydetyistä yöttömän yön, revontulten ja tulipalopakkasten patinoimista harvinaisista koivun pahkoista.

Kuksa on erittäin tarpeellinen varuste kaikille luonnossa liikkujille: kalastajille, eräilijöille, telttailijoille ja vaeltajille. Osta kuksa itsellesi tai tilaa lahjaksi – kuksa onkin mitä mainioin lahjaidea luonnossa viihtyvälle ystävällesi.

HUOM ! Kuksa on käsitelty ja valmis käyttöön, huuhdo kuksasi vain vedellä ennen käytöönottoa ja huuhdo kuksasi aina käytön jälkeen puhtaalla vedellä. Huom! Älä käytä astianpesuainetta tai pese kuksaa astianpesukoneessa.

Tämä kuksa on isokokoinen, n. 2 desilitraa. Kuksan mukana on nahkaremmillä kiinitetty puinen lusikka ja käyttöohje.

Jäskepuun kuksia on saatavissa kahta eri kokoa. Keskikokoisen kuksan tilavuus on noin 1 desilitraa ja ison kuksan noin 2 desilitraa. 

Tuotteen nimikointi +5 € / nimi. Kirjoita nimikointitoiveesi lisätietoja-kenttään tilausvaiheessa. Huom. jos valitset nimikoinnin, tarkista, että nimikointi-tuote on myös valittu ja lisätty ostoskoriin. 

Yli 10 kappaleen tilauksissa kysy meiltä pakettitarjous sähköpostilla: juha@jaskepuu.fi