Siirry sisältöön
Vieraskirja, M-koko, visakoivua
36,90 €

Kauppias

Jäskepuujuha@jaskepuu.fi040 044 6264Y-tunnus:1383077-5Kauppiaan ehdot

Jäskepuun vieraskirja omaan kotiin, mökille tai lahjaksi – hieno ja tarpeellinen kodintarvike sekä aivan upea lahjaidea! Tilaa nyt!

Vieraskirja on oiva hankinta omaan kotiin tai omalle kesämökille. Vieraskirjaan taltioitavat muistot tempaavat takaisin iloisiin hetkiin ystävien seurassa. Jäskepuun vieraskirja valmistetaan laaduikkaimmasta visakoivusta. Kirja puisissa kansissa sekä vieraskirjapakettiin kuuluvissa kynissä on puun elävä kuvionti parhaimmillaan. Kirja on sidottu tukevasti ja puu on viimeistelty huolitellusti – Jäskepuun vieraskirja näyttää ja tuntuu hyvältä. Vieraskirja on ostettavissa kahdessa eri koossa.

Osta vieraskirja omaksi tai anna lahjaksi. Lahjaideana vieraskirja on mainio: kirja, kirjan kotelo sekä kirjapaketin mukana tulevat kynät voidaan nimikoida lahjan saajalle. Nimikointi viimeisteleekin lahjan ainutlaatuiseksi ja henkilökohtaiseksi.

Jäskepuun vieraskirja on saatavilla kahdessa koossa, isompana L-kokoisena ja pienempänä M-kokoisena. Tämä tuote on M-kokoinen ja mitoiltaan