Siirry sisältöön
Leikkuulauta iso, tervaleppä
32,90 €

Kauppias

Jäskepuujuha@jaskepuu.fi040 044 6264Y-tunnus:1383077-5Kauppiaan ehdot

Tervalepästä valmistettu leikkuualusta on erinomainen valinta niin omalle keittiöllesi kuin lahjaksi ystävälle. Tämä luonnollinen ja ekologinen tuote tarjoaa paitsi käytännöllisen työvälineen myös aitoa luonnonläheisyyttä kotiisi. Hanki oma tervaleppäinen leikkuulautasi nyt Jäskepuulta!

Tervaleppä on peräisin kotimaisista metsistämme ja tunnetaan vahvasta rakenteestaan sekä kestävyydestään. Tämä leikkuulauta tuo mukanaan paitsi käytännöllisyyttä myös sen ominainen, metsäinen tuoksu, joka luo keittiöösi tunnelmaa ja yhteyttä luontoon.

Puinen leikkuulauta on ehdoton valinta jokaiselle kotikokille. Se ei ainoastaan säilytä veitsesi terävyyttä pitkään, vaan on myös ympäristöystävällinen valinta. Tutkimukset ovat osoittaneet, että puinen leikkuulauta on huomattavasti hygieenisempi vaihtoehto verrattuna muovisiin vaihtoehtoihin. Muista huolehtia leikkuulaudastasi oikein pitääksesi sen hyvässä kunnossa: huuhtele se huolellisesti molemmilta puolilta käytön jälkeen ja pyyhi kostealla liinalla. Älä pese lautaa astianpesukoneessa, jotta varmistat sen pitkän käyttöiän.

Osta tervaleppäinen leikkuulauta Jäskepuulta ja tuo luonnollista kauneutta ja kestävyyttä keittiöösi samalla kun teet ekologisen valinnan. Tämä leikkuulauta on paitsi käytännöllinen, myös silmää miellyttävä lisä keittiöösi ja erinomainen lahjaidea ystävälle. Valitse luonto, valitse tervaleppä!

Upea massiivinen leikkuulauta, perinteinen "lihatukki" oksalauta tyyliin tehty. Koko 33 x 23 / 4 cm ( leveys/syvyys/paksuus ) , materiaali öljytty tervaleppä.

Yli 10 kappaleen tilauksissa kysy meiltä pakettitarjous sähköpostilla: juha@jaskepuu.fi